vesti24.mk

Tag : Џиновски астероид

ТЕХНОЛОГИЈА

Џиновски астероид се доближува кон Земјата, тврдат научниците

Ferad Aruc
Џиновски астероид се движи кон нашата планета и не постои нешто што луѓето би можеле да го направат за да го спречат, предупреди научникот Јозеф...