vesti24.mk

Tag : Џи Габиа

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА СВЕТ

Двајца цимери немале каде да спијат , а сега се милијардери

Ferad Aruc
Пред десет години , двајца цимери морале за 10 долари да го издаваат својот душек на надувување за да имаат за живот . Сега нивната...