vesti24.mk

Tag : Џое Леон

ЗАБАВА

Сите ги обвинуваат, а тој вака зборува за својата љубов: „Имаше хемија меѓу нас од старт, но таа имаше 21 година, а јас 60 години“

admin
Џое Леон веќе 5 години е во врска со неговата девојка Ангела и неговата врска е иста како и вашата, со исклучок на тоа што...