vesti24.mk

Tag : Џон Брим

ЗАБАВА

Поранешен падобранец цели кон рекорд во скок без падобран

admin
Поранешниот падобранец Џон Брим (34), кого го нарекуваат и „Летечка риба“, се обиде да постави нов светски рекорд во скок од хеликоптер во море, без...
ЗАБАВА

Поранешен падобранец цели кон рекорд во скок без падобран

admin
Поранешниот падобранец Џон Брим (34), кого го нарекуваат и „Летечка риба“, се обиде да постави нов светски рекорд во скок од хеликоптер во море, без...