vesti24.mk

Tag : Џон Хопкинс Универзитет

БАЛКАН

Изјавата На Американскиот Професор Ја Потресе Србија: Убиството На Оливер Ивановиќ Е Можеби…..

Ferad Aruc
Професорот на вашингтонскиот Џон Хопкинс Универзитет, Едвард П. Џозеф, го анализирал убиството на Оливер Ивановиќ во авторски текст за “Foreign Policy” под наслов – “Убиството...