vesti24.mk

Tag : џорџ мајкл

ЖИВОТ

Откриени детали за односот помеѓу Лејди Ди и Џорџ Мајкл: “Сакаше да спие со мене, знаев дека е тоа лоша идеја!”

Ferad Aruc
Во новата биографија на покојниот Џорџ Мајкл се објавени и интервјуа кои јавноста досега немала прилика да ги види. Во нив, пејачот го опишува својот...