vesti24.mk

Tag : Џо Џо вон Сати

Uncategorized

Фигура како песочен часовник! Силиконите и тренингот се заслужни за овие резултати

Ferad Aruc
Американскиот модел Џо Џо вон Сати е најексплозивен пример на комбинација од фигура како песочен часовник, силикони и мускули. За нејзиниот изглед малку е да...