vesti24.mk

Tag : џју џекмен

ЖИВОТ СВЕТ

Таа е во брак со 13 години помлад маж, а целиот свет ја нарекува “најгрдата среќничка”!

Ferad Aruc
Таа е сопруга на еден од најпосакуваните мажи на светот. Но, кога светот дозна дека тој е во врска со неа, навредите започнале да пристигнуваат...