ВИДЕО: ЛЕПА БРЕНА СЕ СТРУПОЛИ НА СЦЕНАТА! (ФОТО/ВИДЕО)

Фолк дивата за време на изведбата на една своја песна во високите сребрени високи потпетици изгуби рамнотежа и падна на сцената.

Да ве потсетиме дека неодамна Брена имаше таква ситуација и во Бугарија.

Loading...