(ВИДЕО) НЕ Е ЗА ЛУЃЕ СО СЛАБ ЖЕЛУДНИК: Го собори рекордот во кревање тегови, но потоа…

Вознемирувачка сцена ни пристигнува од Америка во натпреварувањето во кое Русин го собори сопствениот рекорд во кревање тегови.

Михаилу Шивљаков, во обид да го крени тегот од 426 килограми ја откри црвената линија која му ја постави неговиот организам. Овој настан ги шокираше присутните на “Арнолд Спорт Фестивал 2018”.

Русион ја напушти сцената како ништо да не се случило.

Loading...