(ВИДЕО) Ова го немате видено досега – Ги соблече чевлите и …

1043

Изгледа луѓето заборавија каде се прават некои основни хигиенски навики. Овој пензионер решил да си ги исече ноктите додека се вози на вториот кат во автобус на ЈСП.

Eve kako se ponasaat patnicite vo avtobusite na JSP Skopje. Sramota.

Posted by Ilco Davidovski on Friday, July 29, 2016

извор:репортер.мк

Loading...