(ВИДЕО) Се запали камион на автопатот Скопје – Велес

3120
1

На помош ги повикал противпожарните екипи. Пожарникарите започнале да ја гасат камионот.

Блокада на автопатот кон Скопје, возилата создадоа колона од два километри!

Loading...