(ВИДЕО) Ставија коза во кафезот на гладниот тигар – ОВА НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ!

Во еден руски парк во кафезот на тигарот беше уфрлена коза, како храна за гладниот тигар.

Но, она што никој не го очекуваше, е дека тие создадоа посебена врска во 2015 година, и до ден денешен живеат заевно во единствена заедница.

Surprising friendship between a tiger and a goat

A tiger and a goat have formed a unique bond at the Primorskiy Safari Park in Russia. The tiger was given the goat as food, but two years later, they are still living harmoniously in the same compound.

Posted by CBS News on Sunday, July 23, 2017

Тигарот Усури и козата Тор, живеат во хармонија и не си сметаат еден на друг.

извор:репортер

Loading...