ВИДЕО: Страотна тепачка во кафуле во Србија!

Страшната сцеана е снимена во кафуле во Араѓеловац.

На видеото се гледа како во едниот моемент, едниот од напаѓачите вади пиштол но за среќе не успева да повреди никого со огненото оружје.

Loading...