(ВИДЕО) ВОЈНА НА ТЕЛМА – Гајдов за Никовски : Тој е познат како некултурен човек, и треба да престане да раскажува басни дека Америка сака да ја уништи Македонија!

5201
1

(ВИДЕО) ВОЈНА НА ТЕЛМА – Гајдов за Никовски : Тој е познат како некултурен човек, и треба да престане да раскажува басни дека Америка сака да ја уништи Македонија!