Владата ги разреши сите членови на Надзорни и Управни одбори

Сите членови на Управните и Надзорните одбори се разрешени на денешната седница на Владата, потврдија за НОВА ТВ претставници од Владата.

Изворите од Владата велат дека до ова решение е дојдено затоа што членовите на одборите правеле многу голема штета. Се обидувале да носат незаконски одлуки и да склучуваат менаџерски договори кои потоа не можат да се раскинат.

Loading...