Влегол во базен полн со пирани кои не јаделе со денови: Погледнете што следи

5427
1
Веруваме дека скоро сите луѓе на планетава знаат дека пираните се застрашувачки суштества од слатките води на Јужна Америка.

Џереми Вејд сакал да открие дали пираните реагираат на крв како и ајкулите. Секако, кога ставил во вода крвава резанка, гладните пирани веднаш тргнале во напад. За крај на тестот и самиот тој олучил да влезе во базнот за да ја види нивната реакција.

Погледнете:

извор: сител

Loading...