(ВИДЕО) Се запали камион на автопатот Скопје – Велес создадоа колона од два километри

624

На помош ги повикал противпожарните екипи. Пожарникарите започнале да ја гасат камионот.

Блокада на автопатот кон Скопје, возилата создадоа колона од два километри!

Loading...