Вознемирувачко: Како бебе спиеше со змијата, а сега 11 години подоцна се случи ова

1289
1

Детето Самбат (11) од Камбоџа стана голема атракција на интернет.

Тој има питон за свое домашно милениче, но она што можете да видите на снимката е како ова дете спие со змијата и ја третира како нешто сосема безбедно.

Откако е бебе, неговите родители го пронашле овој питон во куќата и го исфрлиле. Но она што е интересно е што секогаш се враќал, па одлучиле да ја задржат змијата како домашен љубимец.

Во продолжение погледнете како тоа изгледа:

извор:сителтв