Запознал проститутка во лифт и ја однел во неговиот стан – Погледнете што се случи после 4 часа!

Следново видео е снимено од камера за надзор во лифт, а покажува како една девојка од азиско потекло на секој можен начин се обидува да ги заведе мажите.
На прв поглед, оваа девојка е навистина возбудена, па со своето тело ги заведува „муштериите“ и покрај тоа што знае дека ги снима камерата. По неколку секунди, излегува заедно со еден маж и влегуваат во еден стан.
Меѓутоа, другиот дел од видеото покажува како девојката после 4 часа се враќа во лифтот, но не така среќна како на почетокот…

извор:сителтв

Loading...