Затворениците му се заканијана монструмот Марко – “Сега ќе видиш што е машка рака“

Затворските денови на двојниот убиец Марко Николиќ, ќе бидат повеќе од пекол. Тој на среде улица ја избоде невенчаната сопруга Маја и го удави синот Михајло кој имаше само четири години, а затворениците најавуваат дека ќе му се одмаздат и дека ќе почувствува на себе што е машка рака.
Тој се наоѓа во централниот затвор во Белград, а со него има уште тројца затвореници во ќелија. Тој не правел проблеми и не се жалел на условите.
Затворениците откако слушнале дека убил жена и дете решиле да се заканат. Од затворот велат дека нема добро да помине бидејќи затворениците знаат што му направил на детето и ќе кренат бунт против него.
извор:сител
Loading...