vesti24.mk
ЖИВОТ

Белгиски богаташ со луксузна кола мисли дека може да паркира секаде, но тоа не е Македонија!

ECA

Еден човек сака да го паркира својот скап Астон Мартин на пешачка зона среде плоштад. Полицијата побара од човекот да го премести својот автомобил но човекот одбива да го премести и гледајте што се случува.

Во Белгија нема да дојде пајакот и да му тресне една на полицаецот!

Loading…

Loading...

Related posts