vesti24.mk
Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) ЕКИПАТА НА 360 ОТКРИВА КОИ ЗЕМЈИ СЕ БОРЕЛЕ ЗА НАС ДА ПОЧНЕМЕ ПРЕГОВОРИ: Словенците, Хрватите, Бугарите, Грците, Романците и Унгарците биеле жестока битка во корист на Македонија!

ECA

Екипата на 360 степени во најновата емисија на телевизија Алсат-М ни открива кои земји се бореле за нас да почнеме преговори со унијата : Словенците, Хрватите, Бугарите, Грците, Романците и Унгарците биеле жестока битка во корист на Македонија!

извор:народенглас

Loading…
Loading...

Related posts