Uncategorized

ВИДЕО: Кога манекенките паѓаат на модна писта…

еудобните високи потпетици честопати се главни виновници за незгодите на манекенките на модните писти.

Во нова компилација, прикажани се болни паѓања на манекенки, кои покрај притисокот и срамот, се исправиле и со крената глава го завршиле своето дефилирање на ревијата.

Борбата на манекенките со гравитацијата, особено на оние со „гумени“ глуждови, ќе ве насмее. Погледнете:

Loading...