vesti24.mk
ЗАБАВА

(ВИДЕО) Најсмешно запросување: Ја побара за жена додека синот мочкаше позади нив

ECA

Романтичното запросување премина во смешка.Додека маж од Беј Сити, Мичиген клекна на колена да ја запроси девојката, нивниот вонбрачен син се мочкаше позади нив.

Ситуацијата која ја документираше нивни пријател требаше да биде емотивно изразување на љубов, но тоа го спречи тригодишниот син Овен.

Во тоа време Овен без загриженост го покажува голиот задник кон камерата. Авторот на видеото почнува да се кикоти незадржливо додека детето се смешка.

Неговите родители пак, се толку фокусирани на она што се случува и не забележуваат дека тие не се во центарот на вниманието. Погледнете го видеотот ТУКА.

Loading…
Loading...

Related posts