vesti24.mk
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција

ECA

Твитер воведе популарни „приказни“ по примерот на Фејсбук и Инстаграм и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив,

Твотер донесе одлука дека ќе ги исфрли од употреба до крајот на овој месец.

Проблемот е што малку корисници ја користат оваа опција и затоа Твитер одлучи дека истата ќе биде укината на 3-ти август.

Сепак, ќе остане опцијата Twitter Space која се покажа како добра и неа ја користат голем број луѓе.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts