vesti24.mk
Uncategorized

Жените родени во овој знак се вистински кралици во кревет

ECA

Жените родени во овој знак ретко ги покажуваат своите вистински чувства и се многу трпеливи личности.

Ако барате жена која е секогаш подготвена за авантура и возбудлив живот, заобиколете ја бидејќи оваа дама бара само стабилност и рамнотежа. Но, вистинскиот момент доаѓа кога ќе ја освоите. Таа е вистинска кралица во креветот.

На овие жени им е мошне тешко да влезат во врска, бидејќи не го даваат своето срце така лесно. Прво одлучуваат со главата, а потоа со срцето. Но, штом еднаш кажат „да“, а потоа тоа го мислат за цел живот. Поради тоа, оваа жена може да биде освоена само од маж кој е предаден и посветен, бидејќи ќе мора долго да и се додворува, пред таа да ја донесе одлуката.

Оваа жена делува студена, но таа е една од најстраствените љубовници која сите фантазии ги крие од другите, но секогаш ги исполнува во креветот. Жените во овој знак ги одликува тело со нагласени облини, тие имаат врат и лице кои им се истакнуваат во прв план и секогаш делуваат младолико.

Оваа жена во креветот најдобро се сложува со чувствителниот Рак, уредната Девица, подеднакво стабилниот Јарец и секогаш верните Риби.

Скопјинфо

Loading...