vesti24.mk
ЖИВОТ ЗАБАВА

Живемее по неколку животи, откријте што сте правеле во претходните

ECA

Многу од луѓето веруваат дека живееме повеќе од еден живот, а квалитетот на секој нареден зависи од тоа колку праведни и добри сме биле во претходниот.

Според некои будисти, душата се преродuva додека не достигне совршено просветлување.

Но, како знаеш дали твојата душа ќе ја исполни својата мисија и ќе го постигне совршенството? Сега ќе дознаеме заедно.

Според психолозите, секоја човечка фобија може да се објасни. Ако на пример се плашите да летате, бидејќи мислите дека ќе паднете или пак ви е страв од водата, бидејќи мислите дека ќе се удави, тоа значи дека во минатиот живот веќе сте имале некои трагични настани поврзани со овие фобии.

Со други зборови, ако душата ви се плаши од такво нешто, тоа значи сте преживеале некаква трагедија која сега ја потиснуваат стравови за повторно да не се повтори.

Loading…
Loading...

Related posts