vesti24.mk
ЗАБАВА

За ова се добива казна од 50 евра во Грција

ECA

Ако тргате со автомобил во Грција на одмор, внимавајте бидејќи за оваа грешка може да платите цели педесет евра казна.

Возењето во влечки или во отворени обувки е забрането, затоа што можат да го попречат возачот при маневрирање, а полицијата не простува за ова.

Се казнува и ако не носите појас и секако ако сте консумирале алкохол.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts