vesti24.mk
Uncategorized ЖИВОТ

За 53-годишната Моника Белучи велат како старее така се разубавува, а еве како се менуваше со текот на годините

ECA

Италијанската филмска актерка и фото модел Моника Белучи со право се смета за олицетворение на вистинската женственост и убавина. Сега таа има 53 години, но милиони луѓе од целиот свет сè уште сонуваат за неа.

Моника еднаш изјавила: „Убавината е како Ферари. Најважно е да научиме како да управуваме со него, бидејќи инаку ќе ви стои во гаражата цел живот“. Оваа фраза совршено ја карактеризира Белучи, бидејќи знае како да ја користи нејзината убавина како никој друг. Ајде да видиме како оваа прекрасна жена се менуваше со текот на годините.

1977

1987

1997

2007

2017

2018

Loading…
Loading...

Related posts