vesti24.mk
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Зошто некои жени се лоши во кревет?

ECA

Сите очајно сакаме сексот да ни биде совршен како на филм, но вистината е дека тој најчесто не е таков.

Најголемата препрека кај идеалниот секс жените можат да ја пронајдат во својата глава.

Ова се 8-те главни причини поради кои можете да оставите лош впечаток во кревет:

1. Целосно сте несигурни

2. Опседнати сте со своите мани

3. Едноставно не ви е до секс

4. Му ја скратувате блискоста

5.Опкружени сте со негативни влијанија

6. Од сексот правите оружје

7. Не се трудите

8. Водите љубов само кога сте возбудени

извор:курир.мк

Loading...

Related posts