vesti24.mk
АВТОМОБИЛИ ТЕХНОЛОГИЈА

Иднината чука на вратата: Jeep за 2035 година

ECA
Да се предвиди иднината на автомобилската индустрија од денешна гледна точка не е благодарна работа. Како што стојат работите, за околу дваесет години, автомобилите ќе биде автономни, електрични, а некои од нив и ќе летаат.

Што се однесува до дизајнот, тој веројатно ќе „умре“ во еден вид на униформност на автомобилите на иднината.

Сепак, постојат и одредени визии дека што се однесува до дизајнот може да биде и нешто поинтересно.

Дизајнерот Јонг Ким ја презентира својата визија за иднината на off-road моделите, која е официјално поддржана и од американскиот Jeep.

извор:додајгас

Loading...

Related posts