vesti24.mk
Uncategorized

Изградба на автопатишта – со кинески кредити. Државата оштетена за 155 милиони евра.

ECA

Како преку градежниот сектор најлесно се перат пари?

Македонија заостанува со изградбата на патната и железничка инфраструктура, гасификацијата само на хартија – ќе станат инфраструктурните проекти вистински приоритет?

За траекторијата на парите и потребите на стопанството, вечерва во 24 анализа со Наташа Стојановска дебатираат: Неби Хоџа, Стопанска комора на северозападна Македонија, Вулнет Палоши, универзитетски професор и Благој Бочварски од СДСМ.

 

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/24vesti.mk/videos/1071041586329298/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

извор:телевизија24

Loading...