vesti24.mk
ЗАБАВА

Како најлесно да ја надминете срамежливоста? (ВИДЕО)

ECA

Тајната во надминувањето на срамежливоста е во тоа да запаметите дека другите, и покрај разликите, се исти како вас.

Во ова видео на The School of Life ќе дознаете неколку интересни работи на оваа тема.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts