vesti24.mk
Uncategorized

Кендал Џенер во колоритна кампања за LA PERLA

ECA
Предесенската кампања на La Perla е инспирирана од делата на познатиот американски уметник Џорџио О’Киф и Питер Макс, а во главната улога настапува Кендал Џенер.

Loading...