vesti24.mk
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Колку пати во текот на денот жените помислуваат на секс?

ECA

Иако за мажите се зборува дека мислат само на секс, досегашните истражувања покажуваат нешто друго.

Жените ретко ги признаваат нивните сексуални фантазии, повеќето од нив ќе кажат дека воопшто не ни размислуваат за секс. А, тоа е една голема лага.

Ново истражување открива дека на жените им се мотаат вакви мисли многу почесто отколку што се мисли. Поточно, во просек жените на ден помислуваат 18 пати на секс.

Истражувањето покажало дека 59 проценти од жените редовно фантазираат за секс со бившиот партнер, додека кај мажите таа бројка е 49 проценти.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts