Uncategorized

КОНЕЧНО ОБЕЛОДЕНЕТО: Овој познат македонски водител е банкарот во „Се или нешто“! (фото)

ECA

Секој работен ден имате прилика да го гледате познатиот квиз Се или нешто на Сител телевиизја. Иако многу од натпреварувачите се трудеа да го земат милионот сепак банкарот се уште вешто го крие.

Сигурно многумина од вас сте се прашале дали водителката Лила Стојановска зборува сама или пак кој е банкарот. А Ина Многу Фина одлучи да ја обелодени вистината и да открие кој е банкарот.

Loading...