vesti24.mk
ЗАБАВА

Машки свет: 10 најчесто поставувани прашања за вежбање и слабеење

ECA

Одлуката да почнете да вежбате и да го смените начинот на живот со подобра исхрана, повеќе физичка активност и поголем баланс, е првиот чекор во вистинската насока.

На оваа патека кон подобар живот ќе се соочите со многу очекувани, но и неочекувани проблеми и дилеми, а ќе слушате и читате многу различни, па и спротиставени мислења.

Тимот на Fit Father Project – Fitness For Busy Fathers предводен од доктор Ентони Балдузи дава одговори на десетте најчесто поставувани прашања во врска со тоа.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts