vesti24.mk
Uncategorized

10 мини чантички од популарните модни марки 2017

ECA

Чантичката го дава последниот „допир“ на модниот изглед, па оттука внимателно ги избираме. Правило на оваа сезона е дека нема потреба нијансата на чантата која ја носиме да биде во согласност (во ист тон) со чевлите или ременот, напротив модерни се чантите кои отсткокнуваат со изгледот, кои се начичкани со принт или се во силна боја.

Секако, за оние кои ја преферираат умереноста, тука се чантичките во нежни, пастелни бои.

Каква е понудата во продавниците? Проверете во фотогалеријата.
Loading...