vesti24.mk
ЗАБАВА

Музичка терапија во Турција: Медицинскиот персонал и со чочек лекува пациенти

ECA

Вистинската терапија – турска музика, гласи краткиот коментар под виралното видео кое се шири на социјалните мрежи.

На видеото може да се види болничка просторија со пациенти, кои покрај редовната терапија примаат и музичка. Заедно со пациентите во ритамот на чочекот играат и медицинските сестри и останатиот медицински персонал.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts