vesti24.mk
Uncategorized ЖИВОТ

Му рече „Мрш“ пред матичарот

ECA

Нина Прлја и Младен Вулетиќ неодамна се венчале во Парови, но нивниот најубав ден и самиот чин на венчавката минаа и повеќе од хаотично.

Проблемите почнале пред да застанат пред матичарот, а потоа и при самиот чин на венчавање. Кога Вулетиќ го изговорил судбоносното ДА, Нина рекла НЕ.

Подоцна објаснила дека тоа била нејзината желба, да каже „НЕ“ пред матичарот. Но и после тоа продолжиле расправиите и дошло до ужасни пцовки.

„Пијана си од ракијата“, прокоментирал во еден момент Младен, додека матичарката ја изговарала пораката за нив двајца.

Loading…
Loading...

Related posts