vesti24.mk
ЗАБАВА

Ова видео покажете им го на вашите деца: Од утре ќе бидат посреќни и поблагодарни за се што имаат!

ECA

Понекогаш децата, но и повозрасните забораваме колку сме среќни и во колку добри услови живееме.

Во ова видео споредбено е прикажано колку време му е потребно на едно дете од Америка да пристигне на училиште, а колку на едно дете од Гватемала.

Од една страна среќа, од друга тага. Но, сигурно ова видео треба да им го покажете на вашите деца. Вредна поука ќе им биде.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts