vesti24.mk
ЗАБАВА ХОРОСКОП

Овие три хороскопски знаци никогаш не можете да ги излажете

ECA

Овие три хороскопски знаци имаат најизразена интуиција која речиси никогаш нема да ги излаже, пa од нив тешко дека нешто ќе можете да сокриете.

ШКОРПИЈА

Шкорпиите имаат изразено чувство речиси за се и точно знаат кој што мисли од само еден поглед. Со оглед на тоа дека се преживуваат како од некоја длабочина, имаат способност да препознаат што е следното што доаѓа. Свесно преземаат ризик, иако чувството им вели како ќе се одвива работата. Шкорпиите сакаат возбудувања и акции, па од таа причина никогаш не сакаат да се слушнат себеси, што најчесто се случува кога се работи за љубов.

СТРЕЛЕЦ

Кај Стрелецот интуицијата е во „затишје“ се додека не пронајде некој внатрешен мир сам со себе. Кога тоа ќе се случи, настапува интуицијата која може да биде многу силна. Истата кај нив е поврзана со внатрешното задоволство, па ако не го пронајдат – интуицијата нема да им биде доволно развиена за да покаже опасност или добра работа.

РИБИ

Рибите се големи духовници и често им се случува да сонуваат работи кои им укажуваат на нешто – важно случување кое ќе следи или некои работи кои подоцна навистина стануваат реалност. За Рибите исто така е важен внатрешниот мир, како и задоволството кое прераснува во интуиција која ги води кон она што го претчувствуваат. Мотото им е „јас чувствувам“ што всушност ја опишува нивната способност и изразена интуиција.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts