vesti24.mk
ЗАБАВА

Овие фотографии се вистинска магија, но тие ја покажуваат и суровата реалност на болните дечиња

ECA

Професионалната фотографка Ангела Форкер, која фотографира новороденчиња, неодамна го започна проектот „Precious Baby“ во кој нејзини модели се болни бебиња и деца.

Фотографиите се вистинска магија, но тие ни ја покажуваат и суровата страна на животот- борбата со која се соочуваат овие мали ангели.

Ангела го започна проектот на почетокот на 2018 година со единствена цел да ја потсети јавноста со тешкотиите со кои се соочуваат тешко болните бебиња.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts