vesti24.mk
Uncategorized

Овие хороскопски знаци најдолго живеат! Дали сте меѓу нив?

ECA

Заљубениците во хороскоп до сега имаат направено бројни истражувања како би дознале за кои знаци е најверојатно дека ќе имаат долг и здрав живот.

Според бројните изтражувања најдолго живеат личностите родени во овие три знака:

Рак

Лицата од овој знак живеат долго поради својо карактер, кој некои би го нарекле себичен, а некои внимателен. Раковите водат добра грижа за себе и за своето здравје и секогаш се ставаат на прво место, а важно им е што јадат и пијат и добро да се наспијат. Водат грижа за своето семејство и сакаат да бидат здрави како подолго време би биле со своите деца.

Девици

Девиците се пребирливи, одважни и остри и лаички кажано не дозволуваат да се опуштат премногу. Девиците се уредни и внимателни и како и Раковите, водат грижа за своето здравје, а голема е веројатноста дека тие повеќе ќе донесат стрес на својата околина, отколку што тие ќе бидат под стрес.

Овнови

Овновите имаат слични карактеристки како и Девиците, а имаат и огромна волја за живот и да си угодуваат себеси. Јарците се на глас како луѓе кои живеат долго.

Според статистиката доста долго живеат и Шкорпиите и Стрелците, но само поради тоа што роденденот им паѓа на крај на годината.

republika

Loading...