vesti24.mk
Uncategorized

Популарните фустани од тантела со проѕирни и светкави делови ( ГАЛЕРИЈА )

ECA
Независно од трендовите дизајнерите секогаш наоѓаат начим да ја имплементираат во своите линии како за Тантелата не постојат сезони.

Нај полуларните фустани од тантела 2017 се прозирни и светкави делови, па многу познати дами одвај дочекаа новите модели на тантела.

Галерија:

 

Loading...