Uncategorized

Порно ѕвездата Моли Кавали снимаше гола во море, но ја нападна ајкула (ВИДЕО+18)

ECA

Порно ѕвезда Моли Кавали (36), облечена во едноделен костум, со цел за да танцува впикната кафез под водата.

Но, додека таа се обидуваше да се држи според сценариото, ја нападна ајкула. Изгризана по телото и целата во крва, одвај ја извадија спасувачите.

https://youtu.be/heYmjj0WfsQ

 

 

 

Loading...