vesti24.mk
ЗАБАВА ХОРОСКОП

Постојано се жртвуваат и страдаат: Тие се најтажниот знак во хороскопот

ECA

Ова е знак на којшто постојано му се појавуваат нови можности, но тој никогаш не може да одлучи што да одбере и на која страна да тргне.

Поради последиците од ова, овој знак често е малку потажен од останатите. Веројатно веќе сфативте дека станува збор за Вагата.

Вагата се обидува да биде дипломат и да ја постигне нејзината цел со љубезност. Не дозволува да се посомнева во себе, ниту пак да отстапи од своите цели. Точно знае што сака и оди право кон таа цел. Но, ова е апсолутна спротивност и во реалноста Вагите се многу почувствителни отколку што сакаат да забележите.

Овие луѓе се подготвени да се жртвуваат за блиските и пријателите, но не навлегуваат во премногу емотивен однос.

Поради нивната подготвеност да се жртвуваат и поради стравот од емотивни односи, Вагите често страдаат во животот.

Покрај тоа, на Вагите воопшто не им е важна кариерата. Повеќе сакаат да импровизираат и покрај тоа што понекогаш ова не вродува со успех. Добро ги користат професионалните врски и добро се прилагодуваат на новонастанатите ситуации. Најдобро соработуваат со мажи.

Вагите оставаат впечаток на личност полна со сексипилност, а најчесто самите си ги поставуваат нивните пречки.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts