vesti24.mk
ЗАБАВА

Прво се исплашија, па после се изнасмеаја: Ова најлошиот крадец во историјата? (ВИДЕО)

ECA

Вооружен и маскиран човек влегол самоуверено во продавница во американскиот град Орора, решен да ја ограби. Меѓутоа…

Откако влегол, го извлекол пиштолот и веднаш го испуштил, а оружјето паднало преку пултот под нозете на работникот.

Кога работникот го подигнал пиштолот, кандидатот за најлош крадец во историјата веќе се упатил кон излезот, кога му паднале и панталоните.

-Не сакам да ја намалам сериозноста на вооружентие кражби, но овој човек навистина спаѓа во категоријата „најглупи криминалци во светот“, рекол Крис Бургес, сопственик на продавницата.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts