vesti24.mk
ВЕСТИ

Проданоски: Наместо проекти, СДСМ организира трибини

ECA

Тоа е кога немаат свои проекти, па на Илија Јованоски и СДСМ им преостанува да организираат трибина во места и проекти реализирани во време на ВМРО-ДПМНЕ. Да не беше игралиштето со вештачка трева во населбата „Типски” кое благодарение на минатата локална власт и ФФМ беше пуштено во употреба, денес СДСМ ќе држеа трибини на некоја полјана.
п.с Намената на ова игралиште е јасна. Ќе сноси ли некој одговороност за неговото оштетување?

извор:курир.мк

Loading...

Related posts